ABOUT RIONN

Welkom bij R IONN,

Op deze website willen we je graag meenemen in de ontwikkeling van een platform voor jonge kunstenaars. Met onze liefde voor de creatieve wereld willen we een platform maken dat jonge kunstenaars makkelijker verbindt aan bedrijven/personen. Dit verbetert en versnelt het proces van het vinden van het juiste aanbod.

Door middel van een blog en een vlog nemen we je graag mee in dit onwijs gave avontuur, waarin we veel inspirerende mensen zullen ontmoeten. Door hen te interviewen, te filmen en een plek te geven om hun kwaliteiten te tonen, hopen we dat zij makkelijker voor de wereld zijn te vinden. Daarnaast kan je natuurlijk ook gewoon genieten van hun passie en kunde. Want wat geeft je leven nu meer een boost dan het zien van mensen met een passie en talent.

Enjoy,
Rionn

Rion Overdijk

Oprichter van R IONN. Daarnaast wil ze met haar manier van schrijven andermans talent en passie overbrengen. “Het is de kunst om iemand te laten shinen in een geschreven tekst. Je moet je willen verbinden met die personen. Dat is hetgeen dat ik wil bereiken en ontwikkelen met R IONN.”

rion